Slăbire prin înghețare, efect de liposucție!


-5 cm în 4 săptămâni
Oferim GRATUIT
sedinta de Evaluare Preliminara!
Sună pentru programare! 0722 241 634 studio 33
Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 41
Sector 1, Bucuresti
salon@studio33.roVezi exact cum acționează aparatul CoolTech asupra zonelor tale problemă

Criolipoliza

Spre deosebire de liposucție, Criolipoliza este neinvazivă și nu necesită recuperare. Acesta aplică răcirea într-un mod controlat și eficient, în cadrul tratamentelor de remodelare corporală, pentru a combate și îndeparta țesutul adipos localizat.

criolipoliza - tehnologie moderna

Studio 33 folosește pentru acest tip de tratament aparatul de ultimă generație CoolTech, care aplică răcirea într-un mod controlat și eficient, în cadrul tratamentelor de remodelare corporală, pentru a combate obezitatea localizată și a îndepărta surplusul de țesut adipos.

Cooltech este singurul aparat de criolipoliză care are capacitatea de a răci treptat țesutul până la - 8 grade Celsius, în mai puțin de 1 min, reducând disconfortul din timpul tratamentului.

criolipoliza - soluția pentru adipozitățile localizateȚesutul adipos sau mai popular spus grăsimea este formată dintr-o asociere de celule ce colectează lipidele în citoplasma lor - adipocitele.

Distrugerea adipocitului se face printr-o înghețare asistată - criolipoliza, aceasta fiind o tehnologie nouă ce folosește expunerea percutanată selectivă.

Aplicatorul CoolTech generează prin sucțiune un efect de vacuum a țesutului adipos. Acesta rămâne astfel fixat și izolat, ceea ce protejează restul țesutului și fibrele de colagen. Efectul de vacuum scade circulația sângelui în zona tratată, ceea ce asigură o răcire mai precisă și controlată în zona vizată.

țesut adipos

criolipoliza

țesut adipos eliminatTratamentul de criolipoliză nu trebuie să dureze mai puțin de 70 minute pentru a avea un efect optim asupra țesutului adipos.

După ce tratamentul se încheie, țesutul adipos afectat este îndepartat progresiv, prin procesul metabolic natural al organismului ( sistemul limfatic). Rezultatele sunt vizibile începând din a 4-a săptămână.

Procesul de îndepartare a țesutului adipos și implicit de scădere în circumferință continuă până în a 3-a lună după tratament.
Înainte de a lua decizia de tratare cu aparatul Cooltech, personalul specializat al STUDIO 33 va face mai întâi o evaluare amănunțită. Se vor analiza zonele vizate, măsurandu-se stratul de grăsime și se va determina tipul acesteia. În plus, subiectul evaluării va fi cântărit și i se vor explica toate detaliile legate de procedură (recomandări pre - și post - tratament, contraindicații). Totodată iți vom propune și o schemă de tratament care va conține numarul de ședințe și zonele pe care îți recomandăm să aplici terapia prin criolipoliză.

Odată decizia luată, pentru monitorizarea evoluției efectului procedurii, înainte de aplicarea tratamentului, se vor fotografia zonele țintă.

Se recomandă în combinație cu radiofrecvența corporală și proceduri de stimulare celulară mecanică - LPG Cellu M6 sau Dermocell Expert.

Avantajele care fac diferențaReducerea semnificativă a țesutului adipos (minus 5 cm pe zona tratată, în doar 4 săptămâni și efectul continuă timp de 90 zile).

Efecte vizibile după numai o ședința de tratament!

Doar 1 ședință / aceeași zonă la 6 săptămâni!

Două aplicatoare pentru tratarea a 2 zone simultan.

Protocol de tratament personalizat în funcție de zona țintă.

Ce spun clienții noștri

“ Inițial, când o prietenă mi-a spus despre criolipoliză am râs. Mi se părea de domeniul SF să te duci la un salon, să faci niște ședințe de tratament în urma cărora scapi de grăsime pentru mulți ani din zone pe care nici dieta , nici sala nu le-au salvat. Dar, când ești stresată de acest subiect, iți spui : hai să o încerc și pe asta. Ei bine, nu doar că nu este SF, ci am obținut niște rezultate absolut remarcabile ! Mulțumesc, Studio 33 ! ” ( Adriana B. )

“ Sunt clienta salonului Studio 33 de ceva vreme. La un moment dat, în timpul unei ședințe de drenaj limfatic, cosmeticiana mi-a vorbit despre criolipoliză. Mi s-a părut WOW! Din start mi-am dat seama că este tehnica de care aveam nevoie pentru a reuși să scap de grăsimea de pe șolduri și din zona interioară a picioarelor. Iar faptul că după doar o ședință am reușit să scad 3 centimetrii… este mai mult decât un vis împlinit. Bonusul, întrucât avem și așa ceva, este că cel puțin 3 ani în acea zonă grăsimea are interzis ! “ ( Raluca S. )

PACHETE Criolipoliză

Aplicare dublă: 750 lei 1042 lei

Aplicare simplă: 495 lei 688 lei
Sună pentru programare!